WINKEL
ZUSSS ACCESSOIRES EN SLEUTELHANGERS
ZUSSS KLEDING
ZUSSS TASSEN

Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons | Gastenboek | Links

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

bloemdesign - Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen

Bloem design behoudt ten alle tijden de rechten van de ontwerpen.

Bestellingen

Binnen 2 dagen na plaatsing van je bestelling krijg de per e-mail een factuur toegestuurd van Bloemdesign.

Betalingen

Een bestelling wordt uitsluitend verzonden na ontvangst van de betaling welke binnen 10 dagen na de factuurdatum voldaan moet zijn. Indien dit niet het geval is, wordt aangenomen dat de bestelling vervalt.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor de verzendkosten rekent BLOEM design 6,95 euro binnen Nederland, buiten Nederland wordt het 8 euro.Sommige producten kunnen niet met de PTT post worden vervoerd en moeten dan ook in de winkel worden opgehaald, dit staat dan vermeld bij het product.

Levertijd

De levertijd voor producten uit voorraad bedraagt 5 werkdagen (na ontvangst van het geld). Mocht er echter iets speciaal voor u gemaakt moeten worden dan is de levertijd in overleg. Ophalen in Lisse mag natuurlijk ook.

Aansprakelijkheid

Bloem design is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens transport. De producten worden zodanig verpakt dat beschadiging tijdens transport nagenoeg uitgesloten is. Wil je je pakketje of brievenbuspost verzekerd verzenden dan kost je dat 7,95.

Overmacht

Bloem design is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting tegenover de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernsige bedrijfsstoringen bij Bloem design en transportstagnatie.

ruilen en retouren


Als je niet tevreden bent over een ontvangen artikel kun je het binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Het artikel kan worden geruild voor een alternatief, of BLOEM design stort het aankoopbedrag minus de verzendkosten terug. Retourneren dient vooraf aangekondigd te worden en in nieuw staat en goed verpakt te worden verstuurd. Verzending is voor rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel kan BLOEM design geld terugstorten ofwel het alternatieve artikel versturen. Afhankelijk van het orderbedrag ontvang je in het laatste geval eerst een factuur voor de extra verzendkosten.
Wordt een product echter speciaal voor jou gemaakt of koop je iets in de uitverkoop dan kan je het product niet retourneren.

Wasvoorschrift

Alle producten van Bloem design worden van mooie degelijke stoffen gemaakt en kunnen daardoor best wel tegen een stootje en in de wasmachine (tenzij anders staat vermeld), maar handwas geeft echter toch de voorkeur (m.u.v. linnengoed natuurlijk). Machinewas eerste keer liefst koud (dit om krimpen te voorkomen) daarna 30 tot 40 graden Celsius.

Eigen inbreng

Heeft u iets gezien waarvan u het in een andere kleuren combinatie zou willen of waarvan de maten anders zouden moeten zijn mail het mij even door en ik kijk wat ik voor u kan doen. Of als u een heel eigen idee heeft waarbij ik een ontwerp moet maken mail het mij even door en ik ga voor u aan de slag.

Cadeautje

Heeft u iets besteld en wilt u dat het gelijk wordt doorgestuurd naar degene voor wie het is laat het mij weten en ik maak er een leuk Cadeautje van eventueel met een notitie van u en stuur het voor u op.


Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

bloemdesign Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap